در ادامه سری مقالات رویارویی با سرطان پستان به ورزش و سرطان پستان میپردازیم. ورزش کردن بخش مهمی از سلامتی ما را تشکیل میدهد. تحقیقات زیادی نشان دادهاند که ورزش کردن میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه و عود دوباره سرطان سینه در افرادی که قبلا مبتلا شدهاند را کاهش دهد.
براساس تحقیقاتی که در سال 2011 صورت گرفت، 70 درصد افرادی که در این تحقیق شرکت داشتند به صورت منظم ورزش میکردند و 23 درصد دیگر افراد نیز ورزش میکردند اما نه به صورت پیوسته و منظم.
در میزگردی که سال 2010 توسط کالج پزشکی ورزشی آمریکا برگزار شد، با مرور مطالعات قبلی اعلام شد که ورزش کردن نه تنها برای بیمار خطری ندارد (به شرطی که احتیاط لازم را رعایت کند)، بلکه میتواند قدرت جسمی و روحی و کیفیت زندگی بیمار را هم بهبود ببخشد. همچنین مدارکی وجود دارد که ورزش کردن میتواند باعث افزایش طول عمر بیماران نیز بشود.
در قسمت بعدی به مزایای ورزش برای افراد با تشخیص سرطان سینه، انواع مختلف تمرینات برای این افراد، زمان مناسب برای ورزش کردن خواهیم پرداخت.
چرا باید ورزش کنیم؟
ورزش کردن علاوه بر کاهش وزن میتواند خطر عود دوباره سرطان و عوارض جانبی درمان سرطان را پایین بیاورد و انرژی شما را افزایش دهد.
ورزش ایمن
با رعایت موارد زیر تمرینی بی خطر داشته باشید.
پیدا کردن مربی ورزش مناسب
اگر قصد دارید ورزش کردن را به طور جدی ادامه دهید، سعی کنید یک مربی کارآزموده در زمینه سرطان سینه پیدا کنید.
انواع ورزش
میتوانید در مورد نحوه انجام و ضرورت انجام سه نوع تمرینات ورزشی هوازی، مقاومتی و کششی مطالعه کنید.
ورزش در طول درمان و بعد از آن
تحقیقات نشان داده است که ورزش کردن در طول درمان هیچ کدام از انواع سرطان سینه خطری ندارد.
چگونه یک روتین ورزشی داشته باشیم
میتوانید از توصیه بیماران دیگر و پزشکتان استفاده کنید تا بتوانید یک برنامه ورزشی دائمی داشته باشید.
راهنمای منابع ورزشی
به سایتهای مختلف ورزشی مراجعه کنید و اطلاعاتی که در مورد تاثیر ورزش بربیماران مبتلا به سرطان سینه یا بهبودیافته نوشته شده را مطالعه کنید.
توصیههای ورزشی
به توصیه بیماران دیگر در مورد ورزش و انگیزه آنها برای ورزش کردن توجه کنید.